Teknologji

Tabela me të cilën mund të zgjidhni problemet e veturës

0

Tabela me të cilën mund të zgjidhni problemet e veturës


AutoTech


Gazeta Express

07/04/2021 8:52

Shumë herë kemi probleme me veturën tonë dhe shpesh na paraqet sinjale në tabelë, për një problem të caktuar, mirëpo ne nuk e dijmë kuptimin e atij sinjali se çfarë problemi paraqet.

Ne zakonisht edhe për ndonjë defekt të vogël e dërgojmë veturën tek automekaniku pa e ditur kuptimin e shenjave që shfaqen në tabelë.

Kjo tabelë e mëposhtme ju zgjidh çdo problem dhe ju mëson kuptimin e sinjaleve të ndryshme.