Life

Thyen heshtjen nëna e personit që paditi prindërit që e lindën pa lejen e tij

0


Kavita Karnad Samuel thotë se është e lumtur të pranojë se ajo është në faj, nëse djali i saj Raphael është në gjendje të nxjerrë një shpjegim racional se si ata mund të kishin kërkuar pëlqimin para lindjes së tij.

Raphael Samuel, 27 vjeç, nga Mumbai, beson se është gabim të lindësh një fëmijë pa dëshirën e tij për kënaqësinë e prindërve të tij dhe e ka krahasuar këtë me ‘rrëmbimin dhe skllavërinë’.

Mendimet e tij të diskutueshme, të paraqitura nga vetë në një seri postimesh të mediave sociale ku ai duket “i maskuar” në një mjekër të rreme dhe syze dielli kanë marrë vëmendjen e botës.

Nëna e tij tani ka adresuar kërcënimin e djalit të saj për veprim ligjor në një postim në Facebook.

“Unë duhet të admiroj dështimin e djalit tim që të dëshirojë t’i çojë prindërit e tij në gjykatë duke e ditur se të dy ne jemi avokatë”, tha Samuel.

“Nëse Rafaeli mund të dalë me një shpjegim racional se si mund të kishim kërkuar pëlqimin e tij për të lindur, do të pranoj fajin tim”, pohoi nëna. 

Ne Life