Sport

Gazetarja e RTK-së fillon të qajë kur përshëndetet me kolegun në Amerikë

0

21:50 / E Enjte, 10 Qershor 2021 / A. A

Radio Televizioni i Kosovës ka filluar transmetimin e emisioneve që i dedikohen kampionatit evropian ‘Euro 2020’.

Ekipi i RTK-së ka prezantuar përbërjen e gazetarëve dhe analistëve që do të punojnë gjatë këtij muaji.

Gjatë një lidhjeje direkte me producentin Blerim Vuniqi, gazetarja Alba Merovci u emocionua dhe nuk i mbajti lotët.